Om Fotograf Kleppe

Jeg er en profesjonell, faglært fotograf og har et lyst og trivelig fotostudio og rammeverksted på Hovenga i Porsgrunn.

Jeg fokuserer på å gi kundene det de må ønske av fotografering om du er privatperson eller en bedrift.

Galleri Kleppe ble etablert i april 2003. Jeg startet med et galleri i Porsgrunn sentrum der jeg solgte kunst og rammer m.m.
Ettervært utvidet jeg med fotografering og byttet navn til Fotograf Kleppe. I dag utfører jeg fotografering til privatpersoner og bedrifter som reklame- og produktfotografering, bryllupsfotografering, konfirmasjonsfotografering, familefotografering, barnefotografering.. Jeg har både store og små oppdrag, alt fra 1-200 print, innramminger med glass, lamineringer, lerret..

Jeg har egen rammekutter som gjør til at jeg kan lage akkurat den størrelsen på rammen kunden ønsker. Det er et stort utvalg av moderne rammer, album og lerret jeg kan tilby. Vi leverer posters med ramme og fagfoto rammer engros i små og store opplag.

fotograf-kleppe-studio
fotograf-kleppe-ramme-verksted

For næringslivet kan jeg tilby kommersielle oppdrag som produktfotografering, reklamefotografering, stemningsfotografering, opplysningfotografering eller om du ønsker å profilering til din bedrift om det er til din webside, brosjyrer eller annet.

For privatpersoner kan jeg tilby fotograferinger som bryllupsfotografering, konfirmasjonsfotografering, familiefotografering, barnefotografering og selvfølgelig mye mer.

Jeg håndterer alt fra fotoshoot, bildebehandling, album, print og innramming / montering i album selv med det utstyret jeg har her i fotostudio / rammeverkstedet.

Hvis du har noen ønsker ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Start typing and press Enter to search